Zaradi dolgoletne aktivnosti v skate skupnosti in sodelovanja pri gradnji neprofitnih svetovno znanih skate parkov po Sloveniji, smo si pridobili tesna sodelovanja s podjetji iz tujine. 

Sodelujemo s podjetji, ki se ukvarjajo z gradnjo skate parkov v najbolj razvitih državah glede tovrstne infrastrukture. Tako vsakoletno pridobimo izkušnje in znanje o najsodobnejših načinih gradnje skate parkov. Smo v zelo tesnem sodelovanju z arhitektom Domenom Stražarjem, ki je uspešno zaključil več kot 50 projektov v Skandinaviji in na Hrvaškem. 

Naši člani so v vrhu slovenskega rolkanja že veliko let, zato dobro vemo, kakšne so potrebe za kvaliteten skate park, ki bo nudil vse potrebno za varno vadbo začetnikov, dolgoleten interes in napredek ter ponujal izzive tudi najbolj izkušenim uporabnikom. 

Ker imamo veliko izkušenj tudi z urejanjem okolice, poskrbimo, da bo skate park z urejeno okolico lepo sovpadal in krasil mesto.

Vizija

Naša vizija je zagotoviti Sloveniji športne objekte, ki bodo omogočali dolgoletni razvoj rekreativnega in tekmovalnega športa.